Vi använder cookies för att du ska kunna använda denna tjänst samt för att utvärdera, följa upp och förbättra vår hemsida. Vi delar med oss av viss information till Google och Microsoft för uppföljning av annonskampanjer och för att mäta besökarantalet. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.
OK!
Mina val
 
Senast uppdaterad: 2021-08-04 kl 20:17

Anders Granberg - Ögonläkare, kirurg

Memira är Nordens störsa kedja för ögonbehandlingar. Företaget har 34 kliniker i Sverige, Norge och Danmark samt 8 kliniker i Tyskland.

Hans Remanius - Klinikchef

Vårda Ögonklinik startades av ögonläkare Hans Remanius år 1999. Idag finns Vårda Ögonkliniker i Sverige, Danmark och Norge.

Carlos Sjöholm - Ögonläkare, specialist på ögonsjukdommar

Globen Ögonklinik är en av de ledande kedjorna i Sverige för ögonbehandlingar. Företaget har kliniker i Stockholm, Göteborg, Skärholmen och Örebro och har över 25.000 patientbesök varje år.

Markus Erngrund - Ögonläkare, kirurg

Proforma Klinik var först i Sverige med att göra laserbehandling med ReLEx Smile, som kombinerar hög säkerhet med snabb synförbättring.

David Falk - Optiker

Memira är Nordens störsa kedja för ögonbehandlingar. Företaget har närmare 50 kliniker i Sverige, Norge och Danmark samt Tyskland.

Expertpanel -OBS: På expertpanelen svarar erfarna ögonläkare och ögonkirurger från olika kliniker på våra läsares frågor.